Van huis naar thuis

Een woning van Bunnik

De woningen van Bunnik Projekten in Haarzicht hebben karakteristieke details, extra breedte en diepte, veel licht, luxe afwerking en worden gebouwd met duurzame materialen. Een klein of groot gezin, veel of weinig hobby’s, een woning van Bunnik biedt veel mogelijkheden om uw eigen indelingen en voorzieningen aan te brengen. Zo geniet u van extra comfort en leefplezier en wordt uw nieuwe huis uw nieuwe thuis.

Architect Sander de Bruin van Hans Been architecten aan het woord

Het was erg leuk om met zoveel vrijheid en ruimte voor details dit ontwerp te mogen maken. Wat mij vooral aanspreekt aan deze woningen is het gevoel van ruimte en licht wat ontstaat door de ruime plattegronden en de slimme indeling. Ik hoop dat alle kopers dit ook zo zullen ervaren!

Karakteristieke gevels

Iedere woning heeft een persoonlijk karakter en een eigentijdse uitstraling. De accenten en details van de gevels in combinatie met de afwisselende architectuur maken elke woning uniek. Onderstaand enkele voorbeelden van de meest bijzondere gevelkenmerken. Een volledig overzicht van alle type woningen en hun kenmerken is te vinden op de home pagina.

Authentieke hijsbalk
Authentieke hijsbalk
Frans balkon
Frans balkon
Sierlijke goten
Sierlijke goten
Statige voordeur
Statige voordeur
Landelijke luiken
Landelijke luiken

Slimme indeling volgens de laatste woontrends

Leven, koken, genieten vraagt om een royale, lichte en comfortabele woning. Met slim gebruik van breedte, diepte en raampartijen. De herenhuizen van dit plan zijn op deze uitgangspunten gebaseerd: extra ruime leefkeukens, zeer royale living (met uitbouw nog ruimer!), grote hal en comfortabele bad– en toiletruimten. Geheel volgens de woontrends van nu.

Uitgelicht type Lavatera (fase I en fase III)

Zeer ruime living met veel lichtinval
Zeer ruime living met veel lichtinval
Keuken onderdeel van de leefruimte
Keuken onderdeel van de leefruimte
Grote hal en ruim toilet
Grote hal en ruim toilet
Standaard luxe badkamer aan de achtergevel
Standaard luxe badkamer aan de achtergevel
Royale 4e slaapkamer op zolder
Royale 4e slaapkamer op zolder
Ruime overloop voor privacy
Ruime overloop voor privacy

Inclusief keuken en luxe sanitair

Wanneer u verhuist hoeft u zich over twee belangrijke onderwerpen geen zorgen te maken: de keuken en het sanitair. Elke Bunnik woning in dit deelproject wordt standaard voorzien van een complete en praktisch ingedeelde woonkeuken met Siemens apparatuur. De badkamer en de toiletruimten zijn eveneens kant en klaar en ingericht met sanitair van Villeroy & Boch o.a. van het type Subway.

Badkamer met luxe grootformaat tegels tot aan het plafond

Sanitair van Villeroy & Boch

Hoogwaardige materialen en luxe uitstraling zorgen voor een badkamer met klasse en authenticiteit. Zowel op de vloer als op de wanden tot aan het plafond komen grootformaat tegels die in verschillende kleuren beschikbaar zijn.

Uw keuken klaar voor gebruik

Elke woning wordt uitgerust met een kwaliteitskeuken, welke in goed overleg met u, spoedig na de oplevering zal worden geplaatst. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur van Siemens en kan in de showroom naar wens worden aangepast.