Welkom!

Op deze pagina vindt u informatie en achtergronden over de woningen van Haarzicht Entree V. Fase Entree V omvat diverse twee-onder-een-kapwoningen en verschillende royale karakteristieke geschakelde villa's.

Elke woning is op de begane grond standaard voorzien van een forse uitbouw welke zorgt voor een optimale indeling van de woon- en leefruimte, extra licht en toegang tot de buitenruimten. In combinatie met de zonnepanelen, warmtepomp en de balansventilatie bieden de woningen van fase Entree V daarmee een exclusieve combinatie van woon- en leefcomfort.

Op dit moment zijn alle beschikbare woningen verkocht. Heeft u interesse in de volgende fase van ons project? Dan nodigen wij u graag uit om een account aan te maken dan houden wij u graag via onze nieuwsbrief op de hoogte. 

Situatie Haarzicht

Prijslijst

# Woonopp. Kavelopp. Prijs Status

Slim en comfortabel wonen in uw Bunnik huis

Verrassende architectuur, de nieuwste en modernste technieken voor duurzaam en energie zuinig wonen en een uitgebreid keuzepallet van extra mogelijkheden om uw woning aan uw persoonijke wensen aan te passen. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht.