Welkom!

Op deze website vindt u informatie en achtergronden over de woningen van Haarzicht Entree, een nieuwbouwproject van Bunnik Projekten. Haarzicht Entree wordt in verschillende fasen ontwikkeld. Fase Entree III is inmiddels geheel verkocht. Binnenkort hopen wij fase Entree IV aan u te kunnen presenteren.  Het totale aanbod van Haarzicht Entree omvat 120 woningen.

In fase Entree III hebben wij 26 unieke rij-, hoek- en twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld, ieder met een eigen uitstraling en sfeer. Elke woning is voorzien van zonnepanelen, warmtepomt en balansventilatie en heeft een optimale indeling van woon- en leefruimte, licht en toegang tot de buitenruimten.  

Wilt u meer weten van deze bijzondere Bunnik woningen? Kijk dan gerust verder en maak kennis met onze woningen van Haarzicht Entree III.

Situatie Haarzicht Entree III

 

 

Prijslijst

# Woonopp. Kavelopp. Prijs Parkeerplaats Status

Slim en comfortabel wonen in uw Bunnik huis

Verrassende architectuur, de nieuwste en modernste technieken voor duurzaam en energie zuinig wonen en een uitgebreid keuzepallet van extra mogelijkheden om uw woning aan uw persoonijke wensen aan te passen. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht.