Welkom!

Op deze website vindt u informatie en achtergronden over de woningen van Haarzicht Entree, een nieuwbouwproject van Bunnik Projekten. Haarzicht Entree wordt in verschillende fasen door Bunnik Projekten ontwikkeld en omvat 120 woningen. Fase Entree III is inmiddels geheel verkocht. Fase Entree IV bestaat uit 4 royale rietgedekte villa's met tuinen grenzend aan het water. Fase Entree V omvat diverse twee-onder-een-kapwoningen en verschillende vrijstaande woningen.

Elke woning is voorzien van zonnepanelen, warmtepomp en balansventilatie en heeft een optimale indeling van woon- en leefruimte, licht en toegang tot de buitenruimten.  

Wilt u meer weten van deze bijzondere Bunnik woningen? Kijk dan gerust verder en maak kennis met onze woningen van Haarzicht Entree.

Situatie Haarzicht Entree III

 

 

Prijslijst

# Woonopp. Kavelopp. Prijs Parkeerplaats Status

Slim en comfortabel wonen in uw Bunnik huis

Verrassende architectuur, de nieuwste en modernste technieken voor duurzaam en energie zuinig wonen en een uitgebreid keuzepallet van extra mogelijkheden om uw woning aan uw persoonijke wensen aan te passen. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht.